پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
عیدتون مبارک
نوشته شده در یک شنبه 9 فروردين 1394
بازدید : 441
نویسنده : BENYAMIN




ساخت یک فولدر عجیب
نوشته شده در یک شنبه 2 فروردين 1394
بازدید : 338
نویسنده : BENYAMIN

حتما برای شما هم پیش آمده که با فولدرهایی برخورد کرده باشید که نه می شود نامشان را تغییر داد و نه می توان حذفشان کرد. شاید تعجب کرده باشید و فکر کنید که این فقط کار یک ویروس است یا اینکه مشکلی برای سیستم عاملتان به وجود آمده است. با اینکه این موارد می توانند درست باشند اما جالب است که بدانید خودتان هم می توانید در صورت نیازتان این کار را انجام دهید و فولدری که قابلیت حذف شدن و تغییر نام ندارد ایجاد کنید. با ما باشید تا به شما این کار را آموزش دهیم.

 (دقت داشته باشید که فولدرتان را در درایوی که ویندوز روی آن نصب شده ایجاد نکنید).

کلیدهای ترکیبی win+R را بفشارید تا برنامه Run اجرا شود و CMD را تایپ کنید تا وارد محیط Command Prompt شوید.

در CMD عبارت «:D» را تایپ کرده و کلید اینتر را بفشارید. البته دقت داشته باشید که بجای «:D» نام درایوی که فولدرتان را در آن ایجاد کرده اید را بنویسید.


عبارت «\md con» را تایپ و اینتر کنید. (دستور md در DOS، برای ساخت دایرکتوری استفاده می‌شود.)

به جای عبارت con، می‌توانید یکی از عبارت‌های زیر نیز استفاده کنید.
aux, lpt1, lpt2, lpt3, lpt4, lpt5, lpt6, lpt7, lpt8, lpt9

 توجه:عبارات بالا نام فولدر شما هستند که باید به همین صورت باشد. چرا که این‌ها، اسامی رزرو شده در ویندوز هستند.

 
حالا اگر به درایو موردنظرتان نگاهی بیندازید، یک دایرکتوری به اسم con یا اسمی که انتخاب کرده اید وجود دارد؛ که البته نمی‌توان آن را پاک کرد و هنگام پاک کردن با پیغام خطای ویندوز می‌شوید. البته ما در ویندوز ۸ نتوانستیم وارد این فولدر شویم اما برای وارد شدن به این فولدر باید ابتدا نام آن را تغییر دهید که البته این کار را هم باید به وسیله CMD انجام دهید. ابتدا باید وارد دایرکتوری ای که پوشه را در آن ایجاد کرده اید شوید به این صورت که مثلا اگر فولدرتان در درایو D ایجاد شده است در CMD باید دستور «:D» را تایپ کنید.

 بعد از اینکه وارد دایرکتوری موردنظر شدید دستور زیر را وارد کنید:

ren\\.\D:\con NewName

 با این دستور نام پوشه ایجاد شده تان از con  به NewName تغییر خواهد کرد و پس از این تغییر شما می توانید وارد فولدر شوید و فایل هایی درون آن کپی کنید. البته دقت داشته باشید که اگر نام دیگری از لیست بالا برای پوشه تان از انتخاب کرده بودید در این دستور هم باید به جای con نامی که قبلا انتخاب کرده بودید را وارد کنید.

ren\\.\D:\NewName con

بعد از اتمام کار با دستور بالا اسم پوشه را دوباره به con یا اسم هایی که قبلا گفته ایم برگردونید و حالا دوباره نه می توانید این پوشه را پاک کنید و یا وارد آن شوید ولی دقت داشته باشید که فایل هایی که در این پوشه وجود دارند برایشان مشکلی پیش نمی آید و فقط از دسترس افراد ناشناس در امان هستند.

 همانگونه که در بالا اشاره کردیم، پاک کردن این فولدر به طور معمول امکانپذیر نیست و باید مراحل زیر را دنبال کرد:

CMD را اجرا کنید.

عبارت «:D» تایپ کرده و کلید اینتر را فشار دهید. (D نام درایوی که دایرکتوری مرحله قبل را در آن ساختید.)

حالا عبارت «\rd con» را تایپ کرده و اینتر کنید. (دستور rd برای حذف دایرکتوری در DOS استفاده می‌شود.)

 اگر وارد دایرکتوری شوید، فولدر را نخواهید دهید چون به کمک دستور گام سوم پاک شده است.

 البته اگر از دستور تغییر نام استفاده کنید فولدرتان کاملا مثل یک فولدر معمولی می شود و می توانید آن را به صورت دستی هم حذف کنید.

 به عنوان راهنمایی باید به شما بگوییم می توانید از این روش برای مخفی کردن فایل هایتان بهره ببرید.

موفق باشید.




چکسی از سیستم شما بطور مخفی استفاده کرده است؟
نوشته شده در دو شنبه 25 اسفند 1393
بازدید : 489
نویسنده : BENYAMIN

استفاده شریکی از کامپیوتر و یا همان به اشتراک گذاشتن کامپیوتر کار زیبا و جالبی است. اما گاهی اوقات ممکن است شما به کسی مشکوک شوید که بدون اجازه شما به سیستم شما دسترسی داشته است و این می تواند درست یا غلط باشد و باعث می شود شما نتوانید به درستی تصمیم بگیرید، ولی راهی برای رفع این شک وجود دارد که ما می خواهیم آن را به شما بگوییم. با ما باشید.

 برای پی بردن به اینکه چه کسانی وارد اکانت شما در ویندوز شده است یا نه مراحل زیر را دنبال کنید.

 ۱- Run را اجرا کنید. (برای این کار می توانید کلیدهای Win+R را بگیرید). سپس عبارت “eventvwr.msc” درون آن تایپ کنید و Enter را بزنید.

 ۲- حال وارد پنجره Event Viewer ویندوز شده اید. در این پنجره از قسمت سمت چپ به شاخه Windows Logs و از آنجا به زیر شاخه Security بروید.

 ۳- در پنجره میانی و یا قسمت اصلی پنجره Event Viewer شما لیستی که قسمت های مختلفی چون Date(تاریخ)، Time(زمان)، Source(منبع)، Event ID(ای دی رخدادها) و ستون Task Category(طبقه وظایف) می باشد. این ستون رخدادهایی مانند Logon, Special Logon, Logoff و اطلاعات دیگری را شرح می دهد.

 در قسمت Keywords به دنبال Audit Success بگردید و این لیست افرادی است که به اکانت شما وارد شده اند. در نتیجه شما یک لیست از افرادی که به صورت عادی وارد سیستم شما شده اند را دارید.

 آنچه شما به دنبالش هستید (Event ID 4624 (successful Logonsمی باشد.

در پایین و در سربرگ General و درقسمت زیرین لیست، به دنبال گزینه NEW ID و Ignore SYSTEM بگردید. ورود با بی اعتنایی (بجز در موارد ورود یک ویروس) منظور ماستالبته  این عکس ها در ویندوز۸٫۱ است و ممکن است در ویندوز ۷ کمی متفاوت باشد.

موفق باشید




بازدید : 324
نویسنده : BENYAMIN

خرید رایانه جدید مانند خودروی نو نیست که سوئیچ را بچرخانید، پا را روی پدال فشار دهید و حرکت! باید وقتی برای اولین بار رایانه‌ نو خود را روشن می‌کنید، کارهای ساده و کوچکی را انجام دهید تا بهتر، سریع‌تر و ایمن‌تر کار کند.

 1. به‌روز رسانی
اولین گام، به‌روزرسانی است. ابتدا رایانه خود را به اینترنت متصل و بعد کنترل پنل ویندوز را باز کرده و به مسیر System and Security»Windows Update»Check for Updates بروید. خود سیستم‌ به‌روزرسانی‌ها را جستجو می‌کند. پس از یافتن به‌روزرسانی‌ها، آنها را دانلود و نصب کنید. سپس رایانه خود را ری‌استارت کرده و دوباره این کار را انجام دهید تا چک کردن به‌روزرسانی‌ها تمام شود.

 ویندوز در دفعات بعد به‌روزرسانی‌های جدید را دانلود و نصب می‌کند، مهم این است از این مرحله سربلند بیرون بیایید. البته فراموش نکنید این فقط درباره نسخه‌های اصلی ویندوز است و نمی‌توانید نسخه‌های قفل شکسته‌ای را که روی رایانه‌ خود نصب کرده‌اید، به این روش به‌روزرسانی کنید. برای به‌روز‌رسانی نسخه‌های قفل‌ شکسته باید سراغ پچ‌هایی بروید که در سایت‌های متفرقه قرار می‌گیرد. البته استفاده از آنها هم خطرناک است و امنیت دستگاه شما را پایین می‌آورد.

2. اول ایمنی، بعد کار
با این‌که همراه ویندوز یک دیوار دفاعی ارائه می‌شود و مثلا ویندوز 8 همراه Windows Defender عرضه شده، اما سیستم شما کاملا ایمن نیست، بلکه روی رایانه حتما باید آنتی‌ویروسی نصب شود. با انتخاب و نصب هرکدام از آنها که مناسب شماست، از نفوذ بدافزارها و ویروس‌ها به سیستم خود جلوگیری کنید.

3. نصب مرورگر دلخواه
گام بعدی، نصب مرورگر دلخواه است تا با آن وبگردی کنید. پس اگر با اینترنت اکسپلورر احساس راحتی نمی‌کنید، مرورگرهای متداول دیگری مانند کروم، فایرفاکس، سافاری و اپرا را امتحان کنید. خوشبختانه تمام این مرورگرها آخرین نسخه نرم‌افزارشان را به‌صورت رایگان روی سایت‌خود قرار می‌دهند تا دانلود و استفاده کنید.

 4. تمیز کردن رایانه
این مرحله اختیاری است. اگر خود ویندوز رایانه را نصب کرده‌اید، می‌توانید از آن صرف نظر کنید، اما رایانه‌هایی که همراه با سیستم‌عامل فروخته می‌شود، معمولا روی خود تعدادی نرم‌افزار اضافه دارد. پس می‌توانید بعد از خریداری از دست این نرم‌افزارها خلاص شوید و رایانه خود را تمیز کنید. برای این‌کار باید سراغ گزینه Add or Remove Programs در کنترل پنل بروید و نرم‌افزارهای اضافی را پاک کنید. مراقب باشید به اشتباه یک درایور یا نرم‌افزار حیاتی را پاک نکنید.


راه دیگر این است که با دانلود و نصب نرم‌افزار PC Decrapifier رایانه خود را اسکن و فایل‌های بی‌کاربرد را پاک کنید. با این ابزار خیلی سریع‌تر از این‌که به‌واسطه کنترل پنل این کار را انجام دهید، به هدف می‌رسید و اگر نرم‌افزار اشتباهی ‌را انتخاب کردید، PC Decrapifier به شما اخطار می‌دهد با مشکل روبه‌رو نشوید.

نرم‌افزار رایگان PC Decrapifier را می‌توانید از آدرس http:‌/‌‌/‌bit.ly‌/‌1G6taoE با حجم90/1 مگابایت سازگار با ویندوز 7 و 1‌/‌8 دانلود کنید. پس از نصب و راه‌اندازی با صفحه‌اصلی نرم‌افزار روبه‌رو می‌شوید که یک دکمه بزرگ به نام Analyze دارد. با کلیک کردن روی آن، کار نرم‌افزار شروع می‌شود.

 5. نصب درایورها
در نسخه‌های قبل از ویندوز ۷ یکی از پردردسرترین کارها پس از خرید و راه‌اندازی یک رایانه، فعال کردن درایور‌های آن بود؛ زیرا شما باید بیشتر سخت‌افزارها را جداگانه به ویندوز شناسانده و درایور‌های هر کدام را نصب می‌کردید. اما اکنون که بیشتر رایانه‌های ویندوزی از نسخه ۷ و بالاتر از آن استفاده می‌کنند، این مشکل کمتر شده و غیر از یک یا دو مورد، بیشتر سخت‌افزارها به‌صورت خودکار شناسایی می‌شوند.
 
رایانه شما بدون این درایورها نیز می‌تواند کار کند، اما صرف نظر کردن از نصب درایورها اشتباه است؛ زیرا قدرت اصلی دستگاه شما هیچ‌وقت نمایان نمی‌شود و سرعت دستگاه نیز تا حدود زیادی کاهش می‌یابد.

 کارت گرافیک یکی از همان سخت‌افزارهای است که معمولا به‌صورت خود‌کار نصب نمی‌شود. برای مثال برای انجام کار با نرم‌افزارهای گرافیکی و بازی با گیم‌های رایانه‌ای یا حتی دیدن فیلم‌هایی با کیفیت بالا حتما باید درایورهای کارت گرافیک را نصب و به‌روزرسانی کنید.

 6. تهیه نسخه پشتیبان
این کار باعث می‌شود هروقت و به هر دلیلی قصد نصب دوباره ویندوز را داشتید، آن را در کوتاه‌ترین زمان ممکن و براحتی نصب کنید. بنابراین باید یک کلون یا ایمیج از هارددرایو اولیه خود بگیرید و آن را در هارددرایو دیگری ذخیره کنید. با این کار می‌توانید در هر زمانی از بوت‌آپ ویندوز خود با بازگرداندن نسخه پشتیبان، ویندوز جدیدی داشته باشید.

فرق بین کلون و ایمیج این است که کلون، کپی دقیقی از هارددرایو شما در درایو دیگری ایجاد می‌کند و برای انجام آن نیز به دو هارددرایو یکی برای مبدا و دیگری برای مقصد نیاز دارید. اما ایمیج را می‌توانید روی یکی از درایو‌های هارد مانند درایو D بگیرید و در زمان لازم از آن استفاده کنید. نرم‌افزارهای زیادی مانند Macrium Reflect Free، Drive Image -R و EaseUS Todo Backup برای گرفتن کلون‌ها و ایمیج‌ها وجود دارد.

موفق باشید.




کلیک راست سفارشی
نوشته شده در شنبه 23 اسفند 1393
بازدید : 330
نویسنده : BENYAMIN

ویرایش کلیک راست
تنظیمات منوی کلیک راست یا همان Context menu در رجیستری ویندوز قرار دارد. شما می‌توانید با ویرایش رجیستری ویندوز، نسبت به اعمال تغییرات در منوی کلیک راست اقدام کنید. اما نکته‌ای که ‌باید به آن توجه داشته باشید، مراحل پیچیده‌ ویرایش منوی کلیک راست از طریق رجیستری است. هریک از گزینه‌ها و منوهای موجود در کلیک راست، مراحل پیچیده‌ای را برای ویرایش به خود اختصاص می‌دهد که بیشتر با یکدیگر مشابه نیستند.

 

پس حتی اگر کاربر حرفه‌ای هم باشید به شما توصیه می‌کنیم از ویرایش رجیستری صرف‌نظر کنید؛ زیرا وقت زیادی از شما خواهد گرفت. برای ویرایش منوی کلیک‌راست به روش ساده‌تر، نرم‌افزارهای مختلفی طراحی شده است. یکی از نمونه‌های خوب این نرم‌افزارها Right Click Enhancer نام دارد که در این مقاله به استفاده از آن خواهیم پرداخت و تعدادی از بهترین میانبرهای کاربردی را در کلیک راست اضافه خواهیم کرد.

 

کلیک‌راست سفارشی
 تابه‌حال چند بار از کلیک راست ماوس در ویندوز کمک گرفته‌اید؟ بیشتر کاربران برای عملیاتی همچون Copy, Paste از کلیک راست ماوس کمک می‌گیرند و برخی دیگر برای ایجاد پوشه‌ جدید یا حتی ایجاد فایل متنی جدید از این قابلیت استفاده می‌کنند.

 

چنانچه به منوی کلیک‌راست ماوس دقت کرده باشید متوجه خواهید شد این منو گزینه‌های ثابت و مشخصی ندارد، ولی با توجه به برنامه‌های نصب شده روی سیستم‌عامل ممکن است گزینه‌هایی به آن اضافه شود. تابه‌حال به سفارشی کردن منوی کلیک راست و افزودن گزینه‌های دلخواه و کاربردی خود به این منو فکر کرده‌اید؟

برای مثال می‌توانید با اضافه کردن گزینه‌ کنترل‌پانل به کلیک راست ماوس، در هر بخش از ویندوز که باشید یک‌بار کلیک راست ماوس خود را فشار دهید و آن را اجرا کنید. در ادامه این مقاله شما را با روش سفارشی کردن کلیک راست و برخی کاربردی‌ترین میانبرها برای کلیک راست آشنا خواهیم کرد.کپی محتوا
کپی محتوا یا Copy Contentمیانبری بسیار مفید برای کاربرانی است که بیشتر با فایل‌های حاوی متون یا کدهای دستوری سر و کار دارند. فایل‌های مختلفی مانند bat, cmd, css, html, js, log, reg, rtf, txt, cs, vbs محتوای متنی در خود جای می‌دهند و ممکن است شما بخواهید این محتوای متنی را کپی کرده و در بخش دیگری استفاده کنید. میانبر کپی محتوا به شما این امکان را می‌دهد بدون نیاز به بازکردن و انتخاب محتوای فایل متنی و پس از آن کپی کردن محتوا در حافظه موقت، فقط با یک کلیک‌راست روی فایل مورد نظر، گزینه‌ Copy Content را کلیک کنید تا فایل متنی در حافظه‌ موقت ویندوز کپی شود.

 

برای افزودن این گزینه به منوی کلیک راست ‌باید پس از اجرای برنامه Right Click Enhancer روی ابزار Right Click Tweaker کلیک کرده و در پنجره‌ به‌نمایش درآمده علامت چک‌مارک گزینه‌ Copy Content را فعال کنید.

 

اجرا با مجوز مدیریت
با کلیک راست روی بیشتر فایل‌های اجرایـــی در سیستـم‌عامل وینـدوز، گزینــه‌ Run as administrator را مشاهده می‌کنید. با استفاده از این گزینه، عملیات اجرای فایل با دسترسی مدیر سیستم صورت می‌گیرد و فایل اجرایی هیچ محدودیتی در دسترسی به فایل‌های سیستمی یا اعمال تغییرات در آنها نخواهد داشت. متاسفانه این گزینه فقط در کلیک راست روی فایل‌های اجرایی به‌نمایش در می‌آید و هنگامی که شما بخواهید یک فایل فشرده را در یک پوشه‌ سیستمی استخراج کنید با پیغام محدودیت دسترسی مواجه خواهید شد. با فعال کردن علامت چک‌مارک گزینه Run as administrator در ابزار Right Click Tweaker این مشکل رفع می‌شود و شما می‌توانید با کلیک راست روی فایل‌های فشرده نیز به گزینه مورد نظر دسترسی یابید.

 

اخذ مالکیت
اخذ مالکیت یا Take Ownership هر فایل با مراجعه به Propertis و انتخاب تب Security و کلیک روی Advanced و در ادامه انتخاب تب Owner امکان‌پذیر است. اما همان‌طور که می‌دانید عبور از این مراحل دشوار است و هنگامی که بخواهید مالکیت فایل‌های مختلف را بین کاربران مختلف در سیستم‌عامل جابه‌جا کنید با مشکلات زیادی مواجه خواهید شد. گزینه Take Ownership در ابزار Right Click Tweaker برای سادگی این عملیات طراحی شده است. با فعال کردن این گزینه، اخذ مالکیت به منوی کلیک راست ویندوز اضافه شده و شما یا هر کاربر دیگر می‌توانید با یک‌بار کلیک راست روی فایل مورد نظر و انتخاب این گزینه، مالکیت فایل را به نام خود تغییر دهید.

 

God Mode
تابه‌حال اصطلاح God Mode به گوشتان خورده است؟ God Mode میانبری است که با یک ترفند ساده ایجاد می‌شود. این میانبر پس از اجرا دسترسی به تمام بخش‌های تنظیماتی در سیستم‌عامل را در اختیارتان قرار می‌دهد. دوست دارید این میانبر را به کلیک راست ماوس اضافه کنید تا با یک کلیک ساده به کل تنظیمات سیستم‌عامل دسترسی داشته باشید؟

 

فعال کردن چک‌مارک God Mode در ابزار Right Click Tweaker این گزینه را به منوی کلیک راست ماوس شما اضافه می‌کند.

 

نوع جدید در فایل جدید
یکی از گزینه‌های موجود در منوی کلیک راست،New نام دارد. که گزینه‌های زیرمجموعه‌ای همچون Text Document, Shortcut وFolder را دارد و شما را قادر می‌سازد با کلیک راست در هر بخش از سیستم‌عامل، یک پوشه، فایل، میانبر، فایل متنی و هر نوع فایل دیگری را که در منوی New وجود دارد، ایجاد کنید. برنامه‌های مختلف همچون Word, Winrar, Photoshop و... نیز پس از نصب روی سیستم‌عامل گزینه‌هایی را به منوی New اضافه می‌کنند.

 

برای ویرایش این منو و گزینه‌های موجود در آن می‌توانید از ابزار New Menu Editor کمک بگیرید. با اجرای این ابزار، فهرستی از انواع فایل‌های موجود در منوی New در بخشی که با علامت چک‌مارک سبز رنگ به‌نمایش درآمده‌اند، در اختیار شما قرار می‌گیرد و فهرستی از انواع فایل‌های دیگر که در رجیستری سیستم‌عامل شما ثبت شده‌اند، در بخشی که با علامت ضربدر قرمز رنگ مشخص شده‌اند به‌نمایش در خواهند آمد.

 

شما می‌توانید با انتخاب گزینه‌های موجود در بخش True و کلیک روی آیکون False از نوار ابزار بالای نرم‌افزار، گزینه‌های موردنظرتان را از فهرست New حذف کنید. با انتخاب هریک از گزینه‌های موجود در بخش False و کلیک روی گزینه‌ True از نوار ابزار بالای نرم‌افزار می‌توانید گزینه‌ دلخواهتان را به گزینه‌های موجود در منوی New اضافه کنید.

 

مقصدهای سفارشی
گزینه Send To از دیگر گزینه‌های پرکاربرد در منوی کلیک‌راست ماوس به‌شمار می‌رود. بیشتر کاربران به کمک این گزینه فایل‌های مورد نظر را به حافظه‌های فلش خود انتقال می‌دهند. دوست دارید علاوه بر دسکتاپ، درایو نوری، حافظه‌ فلش و... که در این منو وجود دارد، مقصدهای سفارشی دیگری را نیز به Send To اضافه کنید؟ برای مثال درایوهای هارد‌دیسک خود یا پوشه‌ موزیک، ویدئو و عکس را به این منو اضافه کنید تا هنگام انتقال این فایل‌ها به پوشه‌ موردنظر از کلیک‌راست ماوس کمک بگیرید.

 

ابزار Send To Manager به‌همین منظور طراحی شده است. با اجرای این ابزار می‌توانید گزینه‌های موجود در منوی Send To را حذف کنید یا با کلیک روی گزینه‌های Add file و Add folder، پوشه‌ها و فایل‌های موردنظرتان را به این منو اضافه کنید.

 

میانبرهای کلیک راستی
ابزار Right Click Shortcuts Creator در نسخه‌ حرفه‌ای این نرم‌افزار به شما این امکان را می‌دهد تا میانبرهای دلخواه خود را به منوی کلیک راست ماوس اضافه کنید. این میانبرها برای دسترسی سریع به یک سایت کاربرد دارند یا برای اجرای یک نرم‌افزار مشخص به‌کار گرفته می‌شوند. روش استفاده از این ابزار نیز بسیار ساده است.

 

چنانچه قصد دارید میانبر دسترسی به سایت مورد علاقه‌ خود را به منوی کلیک راست اضافه کنید، ‌باید ابتدا با کلیک راست روی بخش دلخواه از دسکتاپ یا گزینه ‌New سپس Shortcut را انتخاب کرده و پس از وارد کردن نشانی سایت موردنظر، میانبر دسترسی به سایت را ایجاد کنید. در ادامه، ابزار نام برده را اجرا کرده و پس از کلیک روی Add File، میانبر ایجاد شده را فراخوانی کنید تا به منوی کلیک راست اضافه شود.

 

گزینه Add File برای اضافه کردن میانبر فایل اجرایی نرم‌افزارهای نصب شده روی سیستم‌عامل نیز کاربرد دارد.
علاوه بر اینها شما می‌توانید با استفاده از گزینه Add Folder میانبری برای دسترسی به پوشه‌ها یا درایوهای دلخواه روی هارد‌دیسک ایجاد کنید یا حتی با استفاده از گزینه Add Custom Command، میانبرهای مختلفی را به منظور دسترسی به بخش‌های سیستمی ویندوز ایجاد کنید. برای مثال با کلیک روی این گزینه و وارد کردن دستور زیر در بخش Location، میانبری برای دسترسی به Folder Options ایجاد می‌‌شود.

موفق باشید.




بازدید : 328
نویسنده : BENYAMIN

اگر که شما بر روی کامپیوتر خود که از سیستم‌عامل ویندوز استفاده می‌کند، پسوردی را قرار داده باشید، خواهید دید که چقدر ممکن است آزاردهنده باشد که حتی پس از قراردادن کامپیوتر خود در حالت Sleep، باز هم نیاز به وارد کردن پسورد برای ورود مجدد به محیط آن باشد. در این مقاله قصد داریم تا شما را با روش جلوگیری از درخواست پسورد پس از روشن شدن کامپیوتر از حالت Sleep آشنا سازیم!


ویندوز ۷ و ۸:
در این دو نسخه از ویندوز، کار بسیار راحت است. کافیست که وارد Power Option از Control Panel شده و بر روی گزینه Require a password on wakeup کلیک کنید.بر روی گزینه Change settings that are currently unavailable کلیک کنید…

گزینه Don’t require a password را انتخاب کرده و Save changes را برگزینید.


دستگاه‌های لمسی همراه با ویندوز ۸
اگر که از تبلت‌های ویندوز ۸ استفاده می‌کنید، PC Settings را باز کرده و Accounts را انتخاب کنید.در این قسمت، از Sign-in options استفاده کرده و سپس از گزینه Change تحت عنوان Password policy را انتخاب نمایید.با کلیک کردن بر روی آن، خواهید توانست که این تنظیمات را تغییر دهید.


ویندوز ویستا
وارد Power options در Control Panel شده و power plan مورد استفاده فعلی را یافته و Change plan settings را انتخاب نمایید.گزینه Change advanced power settings را انتخاب کنید.سپس بر روی Change settings that are currently unavailable کلیک کنید.با توجه به عکس زیر، گزینه‌های موجود را بر روی No تنظیم نمایید.ویندوز XP
وارد Power Options در Control Panel شده و سربرگ Advanced را انتخاب نمایید. گزینه Prompt for password when computer resumes from standby را غیرفعال نمایید.

موفق باشید.




آموزش حذف درایوهای خالی رم ریدر از My computer
نوشته شده در جمعه 22 اسفند 1393
بازدید : 345
نویسنده : BENYAMIN


اگر با Memory Card Reader یا به اصطلاح غلط همان رم ریدرها و وسایلی از این قبیل کار می‌کنید، حتما دیده‌اید که آن‌ها به تعداد جاهای اتصال مموری کارت، درایوهای خالی به my computer شما اضافه می‌کنند.بنابراین درایو مختص به درگاهی که مموری کارت خود را در آن قرار داده‌اید در کنار درایوهایی که خالی است قرار گرفته و این باعث اشتباه و سردرگمی شما می‌شود. حال با یک تنظیم کوچک در ویندوز این درایوهای خالی و آزار دهنده را حذف کنید طوری که فقط زمانی که به هر کدام مموری کارت متصل کردید٬ فعال و ظاهر شود.

 

به Folder Options بروید. می‌توانید در start آن را تایپ کرده و اجرا کنید.

به تب View بروید. حال گزینه‌ی Hide empty drives in the computer folder را پیدا کرده و تیک آن را بزنید. بعد از OK کردن درایوهای خالی مموری کارت ریدر حذف خواهند شد.

موفق باشید.




افزایش دادن فضای خالی درایوها
نوشته شده در جمعه 22 اسفند 1393
بازدید : 326
نویسنده : BENYAMIN

چنانچه می‌خواهید فضای خالی درایوها را افزایش دهید و نمی‌دانید کدام فایل‌ها را برای افزایش فضای خالی حذف کنید ، با ما همراه شوید.

روش‌های مختلفی برای افزایش فضای خالی هارد‌دیسک وجود دارد، که یکی از آن ها استفاده از قابلیت Disk Cleanup است. روش استفاده از این قابلیت در ادامه آمده است :این روش در ویندوزهای ویستا، 7، 8 و 10 قابل استفاده است.
1ـ به دسکتاپ مراجعه کرده و روی آیکون Computer دوبار کلیک کنید. (می‌توانید کلیدهای Win + E را نیز برای دسترسی سریع‌تر مورد استفاده قرار دهید)

 

2ـ پس از مشاهده‌ پنجره‌ ویندوز اکسپلورر، روی درایو مورد نظر راست کلیک کرده و گزینه‌ Properties را انتخاب کنید.

 

3ـ در پنجره‌ باز شده روی Disk Cleanup کلیک کنید.

 

4ـ باتوجه به حجم درایو، چند دقیقه منتظر بمانید تا عملیات محاسبه میزان فضای قابل آزادسازی تمام شود.

 

5 ـ پس از اتمام عملیات در پنجره‌ Disk Cleanup اطلاعات کاملی از فایل‌های قابل حذف و فضایی که در اختیار شما قرار خواهد گرفت به‌نمایش درمی‌آید. شما می‌توانید هریک از گزینه‌های موردنظر را فعال یا غیرفعال کرده و در نهایت با کلیک روی Ok عملیات حذف را آغاز کنید. (در پنجره‌ هشدار به‌نمایش درآمده روی Delete Files کلیک کنید تا مجوز حذف اطلاعات صادر شود)

 

توجه : پیش از اجرا توصیه می‌شود از اطلاعات مهم خود در درایوها یک نسخه پشتیبان تهیه کنید.

موفق باشید.




بااین ترفند کارت گرافیک رایانه تان را تقویت کنید
نوشته شده در چهار شنبه 20 اسفند 1393
بازدید : 409
نویسنده : BENYAMIN

گر از آن دسته کسانی هستید که علاقه زیادی به بازی های رایانه ای دارید و در حال بازی کردن گرافیک رایانه شما کند شده و بازی با دشواری انجام می شود با این ترفند می توانید کارت گرافیک خود را تقویت کنید و از بازی کردن لذت ببرید.

ابتدا بر روي آيکون My Computer در دسکتاپ راست کليک کرده و Propeties را انتخاب کنيد.


در پنجره باز شده به تب Advanced رفته و از قسمت Startup and Recovery روي دکمه Setting کليک کنيد.در پنجره جديد باز شده، در قسمت پايين و بخش Write debugging information روي ليست کشويي موجود کليک کنيد.

خواهيد ديد که در داخل منو 3 گزينه وجود دارد. آن را بر روي Compelet memory dump تنظيم کنيد.تمام پنجره ها را OK کرده و خارج شويد. در پايان سيستم را مجدد راه اندازي کنيد.

توجه: این ترفند در ویندوز 7 و 8 و 8.1 قابلیت اجرا دارد.

موفق باشید




محدود کردن کاربران دراجرای برنامه ها
نوشته شده در پنج شنبه 23 بهمن 1393
بازدید : 255
نویسنده : BENYAMIN

برای اینکه کاربران نتوانند بعضی برنامه ها را اجرا کنند برنامه Regedit را اجرا کنید و به مسیر زیر بروید.

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer

یک مقدار جدید DWORDدر قسمت سمت راست بسازید و نام آن را Disallow Run قرار دهید و مقدار آن را به یک تغییر دهید.

سپس در همان قسمت در سمت راست Key یی به نام Disallow Run بود بر روی آن کلیک کنید در غیر آین صورت با کلیک راست کردن بر روی Explorer و انتخاب New و key آنرا بسازید. بعد بر روی آن کلیک کرده و سمت راست یک مقدار String با نام یک بسازید و مقدار آن را مسیر و نام فایلی قرار دهید که نمی خواهید اجرا شود.




چگونه ویندوزخودراهمیشه سالم نگه داریم
نوشته شده در پنج شنبه 23 بهمن 1393
بازدید : 193
نویسنده : BENYAMIN

حتما تا به حال اتفاق افتاده است که بعد از نصب يک نرم افزار به هر دليل سيستم عامل و برنامه هاي کاربردي شما آسيب ديده است حتي ممکن ويروسي شدن سيستم و يا پاک شدن چند فايل سيستمي علت بالا نيامدن ويندوز باشد.در اين گونه شرايط معمولا گزينه اي جز عوض کردن ويندوز و تمام برنامه هاي آن پيش روي کاربران نمي باشد .

براي جلو گيري از وقوع اين حالت استفاده از (GO BACK)بسيار مفيد خواهد بود .همان طور که از نام اين برنامه برمي آيد اين نرم افزار هميشه تنظيمات صحيح ويندوز را به خاطر مي سپارد و در صورت نياز کاربر وارد عمل مي شود با استفاده از اين برنامه ديگر هرگز به فکر عوض کردن ويندوز نباشيد .

همچنين اين برنامه مي تواند تمامي فايلهاي پاک شده از سيستم را دوباره بازيابي کند براي استفاده کافيست در زمان بالا آمدن ويندوز کليد Space Bar را فشار دهيد با ظاهر شدن صفحه(GO BACK) شما قادر خواهيد بود سيستم را به حالتي صحيح در گذشته هدايت کنيد.

قابليتهاي برنامه و نکات کليدي در استفاده از آن بدين صورت مي باشد :


1)اين برنامه به طور معمول مقدار ده درصد از کل ظرفيت هارد ديسک را براي انجام فعاليتهاي خود اشغال مي کند.

 

2)اين برنامه داراي خاصيت( Auto-Revert ) مي باشد اين قابليت قادر به بازگرداني اطلاعات به صورت خود کار است .

 

3)قابليت بازگرداني کل هارد ديسک ( Revert Drive ) اين قابليت امکان بازيابي کل اطلاعات درايو را فراهم مي کند.

 

4)بوت شدن از فلاپي ديسک اين قابليت سبب بوت شدن کامپيوتر از روي فلاپي مي شود.

 

5)اين برنامه به صورت خود کار از تمامي درايوهاي سيستم محافظت مي کند و نمي توان در حالت عادي محافظت از سيستم را محدود به درايو خاصي از هارد ديسک کرد .

 

در اين جا به موارد و نکات اصلي در مورد نرم افزار اشاره گرديد لازم به ذکر است اين برنامه داراي جزييات فراواني است که کاربران حتما در زمان استفاده به وجود آن پي خواهند برد .

موفق باشید.




جلوی دسترسی به محتویات درایوتان رابگیرید!
نوشته شده در پنج شنبه 23 بهمن 1393
بازدید : 195
نویسنده : BENYAMIN

این ترفند فقط در ویندوزهای 2000 و xp جواب میده و کار میکنه و کارش اینه که مانع دسترسی کاربران به درایوها از طریق my computer یا Explorer میشه به علاوه به اجرا در آوردن فرمان Run یا dir نیز نمیتواند موجب نمایش شاخه های این گردونه شود

وارد رجیستری شوید و کلید زیر را پیدا کنید :

HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\Current version\Policies\Explorer

اکنون متغیری به نام No View Drive را از جنس DWORD بسازید وظیفه ی این متغیر دادن اجازه ی دسترسی به هر یک از گردونه های مجازی کامپیوترتان است .

درایوه وقتی مرئی هستند که مقدار صفر را به آن بدهید و هنگامی نامرئی میشوند که به آن مقدار 1 را بدهید .

مثل ترفند قبل از جدول زیر استفاده کنید :

A : 1

B : 2

C : 4

D : 8

E : 16

F : 32

G : 64

H : 128

I : 256

J : 512

K : 1024

به عنوان مثال اگر بخواهید درایو C و D را مخفی کنید باید عدد 4 و 8 را با هم جمع کنید و مقدار آن را به متغیر بدهید .

اگر بخواهید تمام متغیر ها را مخفی کنید مقدار 67108863 را به این متغیر بدهید .

موفق باشید.




عنوان دلخواه پروفایل شبکه
نوشته شده در چهار شنبه 22 بهمن 1393
بازدید : 249
نویسنده : BENYAMIN

تابه‌حال روی آیکون شبکه در کنار ساعت ویندوز کلیک کرده‌اید؟ با کلیک روی این آیکون در ویندوزهای ویستا و 7، نام شبکه‌ای که به آن متصل شده‌اید به‌نمایش درمی‌آید.

 

گاهی این نام، همنام یکی از اتصالات وایرلس دستگاه شماست و گاهی نیز عبارت Internet یا .... همراه با شماره‌هایی در انتهای آن به چشم می‌خورد. این نام‌ها، عنوان پروفایلی است که ویندوز برای اتصال شبکه‌ شما در خود ذخیره کرده است.

ممکن است یک کاربر بخواهد این نام را تغییر دهد یا آن را اصلاح کند. برای مثال ممکن است چند اتصال مختلف کابلی داشته باشد و بخواهد برای هر شبکه یک نام پروفایل مجزا را به دلخواه خودش تعیین کند. مثلا برای شبکه‌ متصل به اینترنت، نام اینترنت و برای شبکه‌ داخلی عنوان اینترانت را برگزیند.

در ویندوز 7 انجام این کار با استفاده از رابط کاربری ویندوز امکان‌پذیر است، اما در ویندوز 8 و 1/8 این کار امکان‌پذیر نیست. با اجرای روش زیر در هریک از ویندوزهای ویستا، 7، 8 و 1/8 می‌توانید نام پروفایل شبکه‌ فعال در رایانه را تغییر دهید.

ویندوز ویستا و 7
1ـ روی منوی استارت کلیک کرده و به کنترل‌پانل ویندوز بروید.

2ـ از بالای سمت راست صفحه، حالت نمایش را روی Large Icons قرار داده و روی گزینه‌ Network and Sharing Center کلیک کنید.

3ـ پس از به‌ نمایش درآمدن فهرست شبکه‌ها در بخش View your active networks، روی آیکون شبکه‌ موردنظر کلیک کرده و در پنجره‌ به‌نمایش درآمده عنوان موردنظرتان را به‌جای نام فعلی وارد کنید.

4ـ با کلیک روی OK تغییرات را ذخیره و نتیجه را مشاهده کنید

همه نسخه‌های ویندوز حتی ویندوز 9
1ـ کلیدهای Windows + R را فشار داده و پس از اجرای ابزار Run، عبارت RegEdit را در آن تایپ کرده کلید اینتر را فشار دهید

2ـ مسیر زیر را در رجیستری ویندوز دنبال کنید:

HKEY_LOCAL_MACHINE|SOFTWARE|Microsoft|Windows NT|CurrentVersion|NetworkList|Profiles

3ـ گزینه‌ Profiles را باز کنید تا گزینه‌های داخل آن مشاهده شود. اکنون ‌باید هریک از گزینه‌های زیرشاخه‌ آن را که به‌صورت عباراتی نامفهوم است، انتخاب کنید و پس از انتخاب هر گزینه، در صفحه‌ سمت راست به‌دنبال گزینه‌ ProfileName بگردید

4ـ پس از پیدا کردن ProfileName موردنظر، روی آن دوبار کلیک کرده و نام دلخواه خود را وارد کنید.
توجه داشته باشید در نام پروفایل از کاراکترهای غیــــرمجازی همچون | / : * ? « » | استفاده نکنید

5 ـ‌ پس از یک‌بار راه‌اندازی مجدد سیستم‌ عامل، می‌توانید نتیجه تغییرات را مشاهده کنید.

موفق باشید.